Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 


Παραμονές πρωτοχρονιάς ο κ. Κωνσταντάτος είχε φέρει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δια περιφοράς - δηλαδή χωρίς καμία συζήτηση - θέμα σχετικά με την παραχώρηση στο δήμο μας, κοινοφελών χώρων μέσα στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού.

Δικαιολογήθηκε ότι το θέμα ήταν κατεπείγον και υποσχέθηκε πως θα προχωρήσει σε αναλυτική ενημέρωση στην πρώτη επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.

Όμως δεν τήρησε τη δέσμευσή του. Δεν έφερε το θέμα αυτό στην πρώτη επόμενη συνεδρίαση που έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου και όταν έθεσε το θέμα η παράταξή μας στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση, ο κ. Κωνσταντάτος είπε ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και δεν απάντησε στα συγκεκριμένα ερωτήματά μας, τα οποία είναι:

Τι ακριβώς έχει ζητήσει ο δήμος μας, πόσα οικόπεδα, σε ποια σημεία, τι έκταση και τι χρήση έχουν, πως θέλει συγκεκριμένα και αναλυτικά να τα αξιοποιήσει, ποια είναι η αναλογία τους συνολικά στους κοινωφελείς χώρους στο πρώην αεροδρόμιο, τι έχουν ζητήσει οι άλλοι δήμοι συγκεκριμένα, τι ακριβώς παραχωρήθηκε ήδη στο δήμο μας και με ποιους όρους, αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για επόμενες παραχωρήσεις.

Απ ότι φαίνεται η διοίκηση του δήμου θεωρεί πως η πόλη μας είναι ιδιοκτησία της και η αντιπολίτευση, το δημοτικό συμβούλιο, δεν χρειάζεται να ενημερώνεται αλλά ούτε να έχει άποψη.

Δεν είναι έτσι όμως και οφείλει να αλλάξει συμπεριφορά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.