Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«ΑΚΡΙΒΕΙΑ: ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ»

 


Στην λαϊκή αγορά της κάτω Αργυρούπολης, βρέθηκε ομάδα της παράταξης μας για να μοιράσει την ανακοίνωση: «ΑΚΡΙΒΕΙΑ: ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ ».

Συζητήσαμε γι αυτό το τεράστιο ζήτημα με αρκετούς συμπολίτες μας, όπου ο προβληματισμός και η αγανάκτηση κυριαρχούσαν.

Η ακρίβεια σήμερα απειλεί κάθε τομέα και στρώμα της κοινωνίας μας. Δεν ξεχωρίζει νοικοκυριά, καταστήματα, αλλά ουτε και τους δήμους, όπως τον δικό μας.

Το κόστος των δήμων σε καύσιμα (βενζίνη, πετρέλαιο και φυσικό αέριο) για την κίνηση των οχημάτων τους και τη θέρμανση των κτιρίων τους, συμπεριλαμβανομένων και των σχολείων, καθώς και το κόστος του ρεύματος για τον φωτισμό των δρόμων, πλατειών, αθλητικών εγκαταστάσεων, παιδικών χαρών, κτιρίων κλπ, έχει πολλαπλασιαστεί.

Επίσης αυξημένο τίμημα έχουν και μια σειρά υλικά και αγαθά που προμηθεύονται οι δήμοι για την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους (όπως πχ τα τρόφιμα για τους παιδικούς σταθμούς).

Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και είναι ορατός ο κίνδυνος για μετακύλιση μέρους του αυξημένου κόστους στους πολίτες είτε για υποβάθμιση των υπηρεσιών των δήμων.

Δυστυχώς η διοίκηση του κ. Κωνσταντάτου δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα. Δεν θέλει ουτέ εστω να μιλήσει για το πρόβλημα, ενώ η παράταξη μας το έχει ήδη θέσει στο δημοτικό συμβούλιο. Ούτε λόγος για να ενημερώσει τους πολίτες και να τους καλέσει σε εγρήγορση. Ούτε λόγος για να ασκήσει κριτική στη δική της κυβέρνηση. Όλα αυτά τα θεωρεί επαναστατική γυμναστική. Προτιμά να εμφανίζεται ως ο καλός πατερούλης που όλα τα καταφέρνει και οι πολίτες πρέπει να του οφείλουν υποχρέωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.