Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

 




Πετάει την μπάλα στην εξέδρα για μια ακόμη φορά ο κ. Κωνσταντάτος.

Με μια ανάρτηση «κενή» περιεχομένου, η Ενωμένη Πόλη δεν απαντά σε κανένα από τα ζητήματα που θέτει η ανακοίνωση της παράταξής μας σχετικά με την αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου.

Αναφέρονται για προφανείς λόγους σε μια μόνο από τις έξι αναθέσεις που έχει πάρει η εταιρεία, αυτή που αφορά σε ένα πρόγραμμα με τους δήμους Βύρωνα & Καισαριανής για άστεγους και μας εγκαλούν τάχα για έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας. Λες και δεν γνωρίζουν ότι εμείς δεν είμαστε αντίθετοι με προγράμματα/δράσεις στήριξης των άστεγων, αλλά με την υποβάθμιση/ιδιωτικοποίηση των δημοτικών/δημόσιων υπηρεσιών.

✅️ Λέξη δεν λένε για την σταδιακή μεταφορά βασικών υπηρεσιών του δήμου μας προς την ΑΕ.

✅️ ️Λέξη δεν λένε για την κάλυψη αναγκών του σε διοικητικό και τεχνικό προσωπικό μέσω αυτής της ΑΕ, αντί να διεκδικήσουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

✅️ Λέξη δεν λένε για τη διαδικασία των προσλήψεων που επιλέγουν να είναι εκτός ΑΣΕΠ, με την υποκειμενική επιλογή του ΔΣ της ΑΕ που είναι διορισμένο από τη δημοτική αρχή.

✅️ Λέξη δεν λένε για την υποτιθέμενη σχέση των μελετών που αναθέτουν στην εταιρία, με την επένδυση στο Ελληνικό.

Ο κ. Κωνσταντάτος αποδεικνύει κάθε μέρα, το πόσο αγκιστρωμενος είναι στις ιδεοληψίες του και πόσο πιστός παραμένει στην νεοφιλελεύθερη πολιτική του συστήματος.

✅️ Κάνει πως δεν άκουσε ποτέ για τις ομόφωνες αποφάσεις ομοσπονδιών και σωματείων εργαζόμενων των ΟΤΑ, (μέσα σε αυτά είναι και του δήμου μας) που καταδικάζουν την ίδρυση αυτών των εταιρειών.

✅️ Δεν έχει βγαλει άχνα για την ακρίβεια που πλήττει δήμους και πολίτες, δεν έχει βγαλει άχνα για όλες τις πολιτικές που συρρικνώνουν το δημόσιο ή ξεπουλάνε την δημόσια περιουσία, δεν έχει βγάλει άχνα για τις πολιτικές φτωχοποίησης του λαού και δεν θα βγάλει άχνα για τίποτα από όλα αυτά, αφου αποτελεί κι αυτός ενα γρανάζι του συστήματος.

Το μόνο που ξέρει είναι να ειρωνεύεται τους αγώνες και την πάλη κάθε αγωνιστικής δύναμης, όπως η παράταξή μας, αφού αυτό που έμαθε να κανει, είναι δημόσιες σχέσεις στα πρωθυπουργικά, υπουργικά, πολιτικά γραφεία και στην αμερικάνικη πρεσβεία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.