Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 


Το ξεκίνημα μιας νέας σχολικής χρονιάς, όπως κάθε νέο ξεκίνημα, είναι φορτισμένο με ελπίδα και προσδοκίες.

Γνωρίζουμε βέβαια ότι και αυτή τη χρονιά, δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και οι προκλήσεις. Βγαίνουμε λαβωμένοι από μια διετία πανδημίας, η οποία είναι ακόμη εδώ, και είμαστε αντιμέτωποι με μια κατάσταση γενικής ανισορροπίας ανά τον κόσμο, με υπέρμετρη ακρίβεια, απειλές πάσης φύσεως, οικολογική, γεωπολιτική, πολιτική και ηθική κρίση.

Θα πρέπει φυσικά κι αυτή τη φορά να το παλέψουμε.

Να μην αποκαρδιωθούμε, να μην δειλιάσουμε, να οπλιστούμε με δύναμη και επιμονή ώστε να μπορούμε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να προστατεύσουμε το δικαίωμα όλων για μόρφωση, για δημόσια δωρεάν παιδεία, για μια καλύτερη ζωή.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή δύναμη και καλή πρόοδο, με υγεία και ενσυναίσθηση για τον/την άλλον/η.

Στους εκπαιδευτικούς όρεξη, υπομονή και αντοχές, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που και φέτος καλούνται να επιτελέσουν.

Ευχόμαστε στους γονείς και κηδεμόνες να συνεχίσουν να υποστηρίζουν και να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους, με ψυχραιμία και ευαισθησία απέναντι στα παιδιά και των άλλων γονιών.

Ας ελπίσουμε ότι μέσα από την κοινή προσπάθεια, θα δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειες όλων μας.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους και όλες!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.