Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ & την ΤΟΠΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

 



Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η δημοτική αρχή έφερε πρόταση για να δοθεί στην αίθουσα θεάτρου στην οδό Ολυμπίας το όνομα "Νίκος Κούρκουλος" και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 1ο δημοτικό σχολείο Ελληνικού το όνομα "Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ".

Η πρόταση ψηφίστηκε από την "Ενωμένη Πόλη".

Η παράταξή μας την καταψήφισε και εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν σωστότερο στις δύο αυτές δημοτικές εγκαταστάσεις, να δοθούν ονόματα ανθρώπων που έχουν ζήσει και έχουν προσφέρει πάρα πολλά στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη.

Επέκρινε δε τη δημοτική αρχή, η οποία πριν ακόμη συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο για να αποφασίσει, είχε ήδη ανακοινώσει την νέα ονομασία της θεατρικής αίθουσας στην οδό Ολυμπίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συνεδρίαση αυτή παραβρέθηκε και ο γνωστός συμπολίτης μας Γιώργος Ζωγόπουλος, που ήταν για πολλά χρόνια υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού, δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος, ο οποίος ζήτησε το λόγο και πρότεινε να δοθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 1ο δημοτικό σχολείο Ελληνικού, το όνομα του αείμνηστου δημάρχου Κώστα Κορτζίδη.

Αξίζει επίσης να πούμε ότι η άποψη αυτή φαίνεται να βρίσκει υποστηρικτές και στο χώρο της δημοτικής αρχής.

Και σίγουρα πιστεύουμε ότι θα είχε μεγάλη απήχηση στους πολίτες της Αργυρούπολης και του Ελληνικού ιδιαίτερα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.