Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ

 


Ο κ. Κωνσταντάτος και η ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, σε χθεσινή ανακοίνωσή τους, επιτίθενται στην παράταξή μας καταφεύγοντας - κατά τη συνήθη τακτική τους - σε αθλιότητες.

Ενοχλήθηκαν από την κριτική που τους κάναμε για τη στάση τους σχετικά με το Ελληνικό και στην κυριολεξία δεν ξέρουν τι λένε.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς;

Ότι προσπαθούν να συγκρίνουν το ξεπούλημα του Ελληνικού στον Λάτση, με το λούνα παρκ που είχε προσωρινά μισθώσει ένα δημοτικό χώρο για να δουλέψει στις γιορτές, όπως είχε κάνει και προηγούμενα χρόνια.

Μόνο κάποιος που έχει τρικυμία στο κεφάλι του μπορεί να κάνει μια τέτοια σύγκριση.

Ότι επαναλαμβάνουν πως η παράταξή μας επεδίωκε να γίνει το πρώην αεροδρόμιο ένας τεράστιος καταυλισμός προσφύγων, παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα τους έχουμε διαψεύσει και δεν έχουν τίποτα, κανένα στοιχείο, που να επιβεβαιώνει τους απολύτως αυθαίρετους ισχυρισμούς τους.

Ότι είναι τόσο "δημοκράτες" που μας λένε ότι έχουμε το θράσος να μιλάμε.

Όσο για το ερώτημα που θέτουν: ποιος θα πληρώσει τελικά το ποσό που πρωτόδικα επέβαλε το δικαστήριο στο δήμο μας, ως αποζημίωση στην οικογένεια για το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ, έχουμε να τους πούμε το εξής: ας αφήσουν τα πυροτεχνήματα στο fb και ας κάνουν αυτό που πρέπει.

Ας φέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο με την προετοιμασία και τη σοβαρότητα που του αρμόζει.

Εμείς, παρά το γεγονός ότι ο Χρήστος Κορτζίδης δικάστηκε για το λούνα παρκ και αθωώθηκε, θεωρούμε ότι πρέπει να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της αποζημίωσης προς την οικογένεια και αυτό να κρίνει τι θεωρεί οτι είναι σωστό και δίκαιο να γίνει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.