Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 



Με πρόσχημα την πυρανίχνευση η δημοτική αρχή αποφάσισε την τοποθέτηση καμερών σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Πιο συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν κάμερες στο Πάρκο Ανεξαρτησίας Αργυρούπολης, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης για το Οικογενειακό Πάρκο Αργυρούπολης (208), στο Κέντρο Επιχειρήσεων (Αργυρουπόλεως 94-96), στο πυροφυλάκιο, στον λόφο Τρουμπάρι και στο ΕΠΑΛ Αργυρούπολης για το Πάρκο Αφροδίτης με μια διόλου ευκαταφρόνητη δαπάνη της τάξης των 209,856 ευρώ.

Το εξωφρενικό της απόφασης είναι ότι εκτός από τις θερμικές θα τοποθετηθούν και ψηφιακές με δυνατότητα καταγραφής 360 μοιρών που μάλιστα θα λειτουργούν καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο επί επτά ημέρες την εβδομάδα (24/7 όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται). Και θα παρακολουθούν εκτός από τα πάρκα, τα σχολεία και τις παρακείμενες γειτονιές.

Η «Δημοτική Συνεργασία» τάσσεται αναφανδόν ενάντια σε αυτό που σχεδιάζει να υλοποιήσει η δημοτική αρχή Κωνσταντάτου. Να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει διάχυτος προβληματισμός και αντιδράσεις στις γειτονιές, από γονείς καθώς και από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.