Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο κ. Κωνσταντάτος συνεχίζει τον αντιδημοκρατικό του κατήφορο

 


Ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης κατάφερε χθες, για μια ακομη φορα, να ευτελισει το Δημοτικό Συμβούλιο. Μέσα σε έξαλλη κατάσταση εκτοξευε απειλές κατά πάντων για την δράση που έλαβε χώρα στο κατεστραμμένο πλέον πάρκο της Αγίας Παρασκευής στο ύψος του Τραμ.

Η παράταξη μας ρώτησε για 2η φορά τι σχεδιάζεται να γίνει στην γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, γιατί οι κάτοικοι είναι ανήσυχοι με αυτά που βλέπουν.

Αντί αναλυτικής απάντησης, γίναμε δέκτες απειλών και παραπληροφορησης. Καταφερθηκε εναντίον κατοίκων και δασκάλων που είχαν πάει μαζί με τα παιδια τους να ζωγραφισουν για το περιβάλλον και την ζωή τους στην περιοχή αυτή.

Αντί λοιπόν να βγει η δημοτική αρχή και να δώσει απαντήσεις.

Αντί να πει στον κόσμο για τον δρόμο που θα περάσει δίπλα απ την γειτονιά τους και θα αποτελεί είσοδο στην επένδυση, φέρνοντας μεγάλη αύξηση της κυκλοφορίας, εκτοξευσε απειλές για εισαγγελείς και αστυνομία!

Ο κ. Κωνσταντάτος θα πρέπει να καταλάβει έστω και μετά από 9 χρόνια, πως είναι δήμαρχος κι οχι σερίφης της πόλης.

Από μας ένα μπράβο στους κατοίκους και τα παιδιά για την ωραία δράση τους. Είμαστε με την νέα γενιά, με το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής στην πόλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.