Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;

 


Το πρόβλημα με την αποχέτευση και τις τουαλέτες του 4ου δημοτικού σχολείου Αργυρούπολης έχει τεθεί πολλές φορές και από τους γονείς και από τη διεύθυνση του σχολείου.

Η παράταξή μας δύο φορές το έβαλε στην προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο. Από τη δημοτική αρχή κάθε φορά προσπαθούσαν να μεταφέρουν τις ευθύνες στην ΕΥΔΑΠ, ενω παράλληλα τονίζαν πως το ζήτημα θα το φροντίσουν.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έρχεται η πραγματικότητα να τους διαψεύσει. Ο σύλλογος γονέων σήκωσε πανό με το οποίο ζητά να δώσει οριστική λύση η διοίκηση για το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Αν το κόστος της πλήρους ανακατασκευής που ζητουν οι γονείς είναι μεγάλο και η διοίκηση δυσκολεύεται να το καλύψει, θα μπορούσαν για αρχή να κόψουν από τα χιλιάδες ευρώ που σπαταλάνε σε φιέστες και πανηγύρια ή στις δημόσιες σχέσεις του δημάρχου, που θα πάει ταξίδι στις ΗΠΑ, 11 ημερών, για να ανεβάσει τις προσωπικές πολιτικές του μετοχές.

Λύσεις υπάρχουν, θέληση μάλλον δεν υπάρχει γιατι οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής είναι διαφορετικές από αυτές των γονιών και των μαθητών.

Εμείς θα είμαστε ξανά στο πλάι των συλλογών, των εκπαιδευτικών και των μαθητών, διεκδικώντας και απαιτώντας τα αυτονόητα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Καλούς αγώνες να έχουμε!

  Η Δημοτική Συνεργασία Αργυρούπολης-Ελληνικού χαιρετίζει όλους/-ες τους συνδημότες και συνδημότισσες που την ανέδειξαν αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο, ενισχυμένη σε έδρες και ποσοστά.

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση

Σας περιμένουμε στην κεντρική προεκλογική μας εκδήλωση, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 20.30, στην πλατεία Σουρμένων.